54251
В наличност Годност: 30.09.2025 Бърза връзка: https://factors.bg/1179

ОМНИБИОТИК ПАНДА Бактериални щамове за жени по време на бременност и бебета сашети 3гр. х 30

Institut AllergoSan Omni Biotic Panda, Sachets 30

  • За жизненоважната популация от бактерии в детските черва
  • При застрашени от алергия бебета (имунологичен дисбаланс).
  • За балансираното съзряване на имунната система
63,35 лв.
84,47 лв.
+ 1 бр. Количество

Описание на продукта

Приемът на ОМНИ-БИОТИК® ПАНДА се препоръчва и специално при чувствителни възрастни хора. Особено добри са опитите в областта на високата степен на поносимост към храни, както и в областта на онкологията след химиотерапия или лъчетерапия.

Предназначение:

  • За жизненоважната популация от бактерии в детските черва
  • При застрашени от алергия бебета (имунологичен дисбаланс).
  • За балансираното съзряване на имунната система

Препоръчва се приемът в последните два месеца от бремеността и първата година на бебето

Начин на употреба:  При генетично обусловен алергичен дисбаланс се препоръчва пробиотика ОМНИ-БИОТИК® ПАНДА да се приема най-късно от 8-мия месец на бременността. Ежедневно разтваряйте 1 саше в 125 мл хладка вода, изчакайте 10 минути да се активира, разбъркайте още веднъж и изпийте.  за Вашето бебе, разбъркайте 1 саше в 2 супени лъжици кърма или преварена вода и капнете тази смес с пипета директно в устата на Вашето бебе. Препоръчва се бебето да приема ОМНИ-БИОТИК® ПАНДА без прекъсване през първата си година. Ако не кърмите бебето си: Просто разбъркайте 1 саше ОМНИ-БИОТИК® ПАНДА във вечерната бутилка с храна (Внимание: не по-топло от 40 градуса). Моля помислете за това, че Вашето бебе може би няма да изпие цялата бутилка. Затова разделете храната на 2 порции, разбъркайте ОМНИ-БИОТИК® ПАНДА в първата половина и дайте втората порция без ОМНИ-БИОТИК® ПАНДА, когато първата е напълно изпита.

В момента се провеждат клинични проучвания, които показват, че приемът на ОМНИ-БИОТИК® ПАНДА през последните два месеца на бременността на майката и първите месеци на бебето намаляват силата на коликите до 3 – месечна възраст и подобряват тяхната поносимост.

Разгледайте и останалите продукти на ИНСТИТУТ АЛЕРГОЗАН, които предлагаме в онлайн магазин за премиум добавки factors.bg!