54250
В наличност Годност: 31.03.2024 Бърза връзка: https://factors.bg/1180

ОМНИБИОТИК МИГРА Специфични активни чревни симбионти сашети 3гр. х 30

Institut AllergoSan Omni Biotic Migra, Sachets 30

  • Подобряване на качеството на живот при хора с дискомфорт в главата.
  • Дискомфорт, причинен от напрежение, депресивност и тъжно настроение.
  • Липса на мотивация и промени в настроението.
77,87 лв.
+ 1 бр. Количество

Описание на продукта

Продуктът е подходящ като част от комплексния подход за подобряване на състоянието при хора с мигренозни пристъпи и главоболие (например, предизвикано от напрежение) и за дългосрочен прием. Подобрява качеството на живот и е регистриран и подходящ за приложение при деца над 1 година. Бременни и кърмещи майки могат безопасно да приемат ОМНИБИОТИК МИГРА, тъй като не са докладвани нежелани ефекти. Продуктът не съдържа добавени животински протеини, глутен, мая или лактоза и е подходящ за диабетици и страдащи от лактозна непоносимост.

Показания: 

  • Способства намаляването на дните с дискомфорт в главата
  • Допринася за намаляване на дискомфорта, причинен от напрежение
  • Подобрява в качеството на живот
  • Няма данни за нежелани реакции

Употреба: Разтворете 1 саше веднъж дневно в 125 мл вода, оставете да се активира в рамките на 1 минута, разбъркайте отново и след това изпийте. Препоръчва се продуктът да се приема сутрин преди закуска или вечер малко преди лягане. За да се постигне дълготраен ефект, се препоръчва продуктът да се приема за период от най-малко 12 седмици (по данни от клиничните наблюдения). Разбира се, ако е необходимо, употребата му може да бъде по-продължителна или дори постоянна.

Разгледайте и останалите продукти на ИНСТИТУТ АЛЕРГОЗАН, които предлагаме в онлайн магазин за премиум добавки factors.bg.