Доставка и плащане

Предоставяме на своите клиенти възможност за избор на един от следните начини за доставка:

  • До адрес, посочен от клиента: Използваме услугите на куриерска фирма СПИДИ за доставка на поръчаните стоки.
  • До офис на куриерска фирма СПИДИ: В случай, че поръчката е заявена до офис на СПИДИ, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, за да я получи. Неполучена в този срок поръчката се анулира и се връща обратно на склад във ФРЕЙМ МЕДИКЪЛ ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

Доставката на поръчки, на стойност над 50,00 лв. е безплатна. Доставката на поръчки, под 49,99 лв. е за сметка на купувача и е на стойност 4,90 лв. без значение теглото на пратката. 

Срок на доставка:

  • Поръчки направени до 14:00 ч. в работни дни се изпълняват и доставят в рамките на 1-3 работни дни*.
  • Поръчки направени след 14:00ч. в работни дни или в събота/неделя/празнични дни се изпълняват и доставят в рамките на 3-5 работни дни*.

* За пратки до населени места, където куриерска фирма СПИДИ има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответният график.

** Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

*** Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма СПИДИ.

Нашите служители от отдел Обслужване на клиенти са на разположение да Ви съдействат всеки работен ден от 9.00 до 18.00 ч.:

Email: info@framemedical.bg

Телефон: +359 2 488 49 49; +359 2 444 50 50

За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка клиентът получава известие по имейл, потвърждаващо направената поръчка, на контакти предоставени от клиента. Куриерска фирма СПИДИ ще изпрати на клиента мейл в момента, когато поръчката е приета в СПИДИ за изпълнение на доставка, както и имейл/sms в деня на доставката.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на info@framemedical.bg